'To nije istina!'

Izbačena iz piramida - Bila je bezobrazna i nepristojna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata diva Beyonce Knowles navodno je izbačena iz egipatske piramide za vrijeme svoje turneje 'I Am... Tour' 2009. godine jer se ponašala bezobrazno i nepristojno.

Beyonce Knowles, izvještavaju američki mediji, izbačena je iz piramide nakon što je uvrijedila službenog vodiča Zahi Hawassa poznatijeg kao 'Egipatski Indiana Jones'.

Pogledaj i ovo Alicia Keys Swizz Beatz (Foto: Instagram) Preslatki su! Imali su problema u vezi, a pogledajte na kakvom su sad romantičnom putovanju

'Većina ljudi koje vodim kroz piramide su ljubazni i pristojni, ali ova žena....Rekla je da će doći u 3 popodne, ali je kasnila. Čovjek bi pomislio da će se ispričati zbog toga, ali nije rekla niti riječ!', žali se Hawass.

'Moj službeni fotograf išao je s nama, ali ta žena povela je svog fotografa i osobog čuvara. Nakon što je moj fotograf počeo fotografirati, njezin se naljutio i rekao da je on taj koji će određivati što će se fotografirati', dodaje bijesni vodič.

Nakon toga, Hawass ih je obavijestio da ih lišava časti da budu u njegovoj turi i zamolio ih da odu. Rekao je Beyonce da je glupa i otišao na drugu stranu.

Glasnogovornik poznate pjevačice za američke medije izvjestio je da se ovako nešto nikada nije dogodilo za vrijeme njihovog puta u Egipat i da su to sve laži i prevare.

Hawass pod istragom

Hawass je tek sada izašao u javnost s ovim optužbam jer se trenutno nalazi pod istragom Ministarstva pravosuđa Sjedinjenih Američkih Država i želi iznijeti i svoju stranu priče.

U siječnju Hawass je smijenjen sa pozicije ministra za antikvitete zbog korupcije. Pod istragom je i National Geographic jer se sumnja da im je Hawas davao određenu svotu novaca kako bi mu dali pristup njihovim umjetninama u Egiptu.

Bilo istina ili ne, Beyonce se na ovo nije previše obazirala te je nastavila graditi svoju uspješnu karijeru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene