Dirnula gdje ne treba

Pleme Khoikhoi zaratilo sa slavnom pjevačicom - 'Nisi dostojna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica odlučila se još jednom dokazati kao dobra glumica, ali čini se kako njezina ideja nije oduševila baš sve.

Slavna pjevačica Beyonce Knowles želi se pokazati i dokazati kao ozbiljna glumica pa je tako došla na ideju da priču o Saartjie Baartman prebaci na filmsko platno. Saartjie je rođena južnoj Africi 1789.  i postala je najpoznatija pripadnica plemena Khoikhoi zahvaljujući svojoj uistinu velikoj stražnjici. Na žalost, Baartman nije svoju pozadinu unovčila poput svoje 'sestre po guzi' Kim Kardashian, već je završila u cirkusu za nakaze nakon što je kao robinja odvedena u Ameriku.

Pogledaj i ovo Christian Bale (Foto: Screenshot) Majstor transformacije Opet nadmašio sam sebe: Drastične promjene izgleda njemu ne predstavljaju baš nikakav problem

Prijatelj okarakterizirao Beyonce: 'Ona je jedna od najškrtijih osoba koje znam'

Nakon nekog vremena nesretna žena proslavila se kao jedna od glavnih atrakcija cirkusa, a slavna Beyonce u njezino je životnoj priči vidjela savršenu priliku za odličan scenarij. Ipak, čini se kako bi sve to mogla ostati tek ideja jer, poglavica Jean Burgess nije ni najmanje oduševljen idejom. Čak što više, poglavica nije imao pohvalne riječi za slavnu pjevačicu. Za 'News24' je izjavio, 'Njoj (Beyonce) nedostaje osnovno ljudsko dostojanstvo da bi uopće ispričala priču, a kamoli utjelovila lik Saartjie na velikom platnu. Pleme KhoiKhoi je živo, a Beyonce nas ne bi prikazala u pravom svjetlu. Ona je iz Amerike, neka izabere neku tamošnju ženu', bio je oštar poglavica.

Kako sada stvari stoje, Beyonce bi mogla odustati od svoje ideje ili ući u ozbiljne probleme sa cijelim plemenom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene