Fotke za pamćenje

Kakav izraz lica: Što to ona izvodi?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je slavna Beyonce došla u zabavni park Coney Island - stigla je odraditi modni editorijal za fotografa Terryja Richardsona.

Ali 31-godišnja Beyonce se uz naporni tempo snimanja stigla malo i zabaviti: nakon što je odradila editorijal za Richardsona, Beyonce je sa svojom ekipom uživala u svemu što zabavni park nudi!

Pogledaj i ovo Ana Đurić Konstrakta Bravo! Evo čime se Konstrakta upisala u povijest, fanovima je to jako važno: "Jedina je to uspjela u ovom vijeku!"

>>> Video koji će vam izmamiti suze na oči!

Fotografi su je pratili na svakom koraku, a kada je Beyonce sjela na popularnu atrakciju 'Cyclone', aparati su počeli škljocati. No pjevačici nije smetalo: vrištala je, smijala se i uživala u vožnji. Uzbuđeni izraz lice govori koliko se pritom zabavljala!

Odjenula je ležerne traperice i bijelu majicu, a uz upadljivi nakit, Beyonceina šilterica je bila najupečatljiviji detalj. Naime, na njoj je bio print pokojnog repera Notorious B.I.G.-a.

Jedno je sigurno: fotke potpuno opuštene i ležerne Beyonce će obići svijet, a fanovi koji su se imali prilike naći na Coney Islandu dan u zabavnom parku neće baš tako lako zaboraviti...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene