Slijedi spektakl

Beyonce stigla u Zagreb!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je sletjela u Zračnu luku Pleso u 14.15 sati i uputila se prema zagrebačkoj Areni u kojoj će večeras održati spektakularan nastup.

Svjetska diva sletjela je na Pleso privatnim avionom iz Londona te se po dolasku odmah uputila prema Areni, kako bi održala tonsku probu prije samog koncerta.

Ispred hotela Westin nalazi se veliko policijsko osiguranje jer će upravo tamo pjevačica navodno boraviti nakon koncerta!

Pogledaj i ovo showbuzz U kupnji s Blue Ivy Beyonce došla u dućan s kapuljačom na glavi i izazvala kaos!

Pjevačica je na svjetskoj turneji 'Mrs.Carter Show', a prvi nastup je odradila u Beogradu u prepunoj Kombank Areni. Večeras u 20 sati počinje koncertni spektakl u rasprodanoj Areni Zagreb, a publiku će prvo zagrijati naša Franka Batelić.

Franka je tijekom poslijepodneva na svom Facebook profilu otkrila i prvu pjesmu koju će izvesti pred mnogobrojnom publikom, a riječ je o pjesmi 'Možda volim te'.

>> Oči cijelog svijeta bile su uperene u Beograd! Pogledajte zašto!

Dnevnik.hr će UŽIVO donijeti djelić atmosfere iz zagrebačke Arene - budite uz nas od 19:30!

Podsjetimo, kako su najavili i organizatori zagrebačkog koncerta Adria Entertainment, uz popularnu Queen B, stiže čak 27 kamiona opreme te 10 autobusa. Pjevačica je i ovog puta tražila potpuno bijelu garderobu na svojoj turneji i bijeli backstage baš kao i prije 4 godine kad je prvi put nastupila u Areni Zagreb.

Kako se vi pripremate za današnji koncert? Šaljite nam svoje fotografije na moj.report@novatv.hr prije i nakon koncerta! Za najbolje imamo i nagrade - Menart daruje dvoje najkreativnijih čitatelja DNEVNIK.hr-a!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene