I ima pravo!

Beyonce nikad nije bila ovako provokativna: 'Izgledam prokleto dobro!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo minutu prije ponoći s četvrtka na petak objavljen je novi album Beyonce Knowles. U 17 novih spotova upoznat ćete Beyonce kakvu dosad niste vidjeli.

Nisu protekla ni 24 sata otkako je Beyonce iznenada objavila svoj novi album, a već su novi videospotovi izanalizirani do najsitnijih detalja.

Najviše pozornosti su izazvali spotovi za pjesme 'Pretty Hurts' i 'Partition'.

Pogledaj i ovo Beyonce - 7 grudi prekrila kristalićima Spektakularan povratak Beyonce: Pjevačica gotovo gola najavila izlazak svojeg novog albuma

Beyonce je rodila kćer prije nepune dvije godine, a izgleda bolje nego ikad što je i pokazala u spotu za pjesmu 'Pretty Hurts'  u kojem tumači ljepoticu koja je ovisna o tabletama za mršavljenje.

Možda je iznenadila javnost i obožavatelje izenada objavivši svoj novi album, ali fanovi bi mogli biti i više iznenađeni kad pogledaju spotove za nove pjesme.

Šokirala svijet svojom odlukom - To je učinila bez najave!

Tridesetdvogodišnja glazbenica se pojavljuje u različitim izdanjima, kakve nije pokazala ni Lady Gaga tijekom cijele svoje karijere.

Najprovokativniji video bi mogao biti za pjesmu 'Partition' gdje Beyonce pleše u kavezu, dok je kroz dim cigarete promatra suprug Jay Z. A tu su i scene kakve ova superzvijezda nikad dosad nije snimila.

'Izgledam prokleto dobro', pjeva Beyonce u pjesmi 'Partition' i jedno je sigurno - zaista ima pravo!

Nakon neočekivanog objavljivanja novog albuma Beyonce je izjavila kako su njene pjesme i spotovi napravljeni samo za njezine obožavatelje i ovaj put ih je direktno predala njima, bez ikakvih posrednika.

Velika obožavateljica Beyonceine glazbe je i njezina sestra Solange koja se sinoć na Twitteru pohvalila sestrinim novim albumom. 

'Sjedim i gledam nabolji i najsavršeniji projekt ikad! Moja sestra je genije!', napisala je Solange Knowels.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene