Proslavila rođendan

Što pokloniti ženi koja ima sve? Novac ne može kupiti sve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada imaš svjetsku slavu, onda i čestitke za rođendan pristižu sa svih strana. Ipak, najdraže su one koje dolaze od najbližih...

Što bi mogla poželjeti žena koja ima sve za svoj rođendan? Slavna diva Beyonce proslavila je svoj 34. Rođendan u društvu najmilijih, a suprug Jay Z i njihova kćerkica Blue Ivy su joj i posvetili pjesmu. Na svojoj službenoj stranici, Bey je objavila glazbenu priču koju su joj posvetili roditelji, prijatelji, sestra, ... te su otkrili koja pjesma ih podsjeća upravo na nju. Iako je obožavatelji diljem svijeta znaju kao moćnu vladaricu scene, privatno je Beyonce vrlo smirena i posvećena onima koje voli.

Pogledaj i ovo showbuzz Nekoliko medija dobilo potvrdu Ponovno majka: Beyonce rodila blizance?

Svjetske zvijezde na Jadranu: Otkrili smo njihove želje i taktike kako biti neprimijećeni

Najlađa je bila čestitka malene Blue. 'Mamica mi pjeva pjesmu 'Part of Your World' cijelo vrijeme, sretan rođendan mamice', poručila je Blue, a ta pjesma je iz Disneyevog crtića Mala sirena.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

I Jay je otkrio svoj omiljen trenutak. 'Pjesma 'Yellow' od Coldplaya podsjeća me na naše godišnje odmore. 'Pogledaj zvijezde kako sjaje za tebe'... toliko legendarnih noći. Za mene pjesma predstavlja ranjihost, mi u našem svijetu, daleko od svih u ljubavi', otkrio je slavni glazbenik. Zanimljivo je upravo to što su i tijekom boravka na Jadranu prije par godina pjevali upravo tu pjesmu. Novac ne može kupiti sve, a posebno ne lijepe trenutke. Ipak, Jay se iskazao i s poklonom, pa je svojoj dragoj poklonio dijamantne cipele koje su napravljene posebno za nju.

Čestitkama za rođendan pridružili su se i mnogi drugi slavni suradnici, prijatelji i obožavatelji. A kako se nije pojavila na MTV VMA nagradama mnogi su se pitali gdje je Beyonce? Što nam novo sprema glazbena diva, tek ćemo vidjeti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene