Milijunska tužba

Skandal na pomolu: Beyonce pokrala preminulog repera?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je, prema riječima tužitelja, pokrala Anthonyja Barrea, odnosno njegov sample iz videa objavljenog 2010. te ga koristila u svom hitu "Formation".

Trudna Beyonce trenutno je u pravnim problemima. Naime, tuže je da je ukrala sample za hit "Formation" bez dopuštenja pravih vlasnika. U tužbi se navodi da je ukrala dio iz skeča "A 27 Piece Huh?", koji je objavljen 2010. godine, autora Anthonyja Barre, poznatijeg pod umjetničkim imenom Messy Mya. Da stvar bude gora, Barre je preminuo, 2010. godine je upucan te je uslijed ozljeda umro.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

Njegovi nasljednici tvrde da je Beyonce uzela njegovu frazu "I like that" bez dopuštenja te je implementirala u svoj singl, od kojeg je zaradila milijune. Prema njihovim riječima, javili su se Beyonce veezano uz taj problem, no ona ih je ignorirala. Nasljednici sada traže više od 20 milijuna dolara od Beyonce za nadoknadu štete. Beyonce se o svemu, piše TMZ, još nije oglasila.

Usporedite sami.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene