Seksi je i to zna

'Imala sam 88 kila u trudnoći. Htjela sam pokazati svoje tijelo!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je ostvarila veliki uspjeh sa svojim novim albumom, tako da je već tri tjedna na broju 1. Sada je objavila i četvrti dio videa u kojem objašnjava svoj život nakon poroda i kako je to utjecalo na njezinu seksualnost.

Kada se spomene Beyonce i njezin novi album, svatko ima svoje mišljenje. No jedno je sigurno, potpuno je drugačiji od svega što je do sada napravila.

Pogledaj i ovo Lea Mijatović Velika sreća Slavlje Lee Mijatović - rođendanski tulum i prvi samostalni album: ''Nek' se nastavi ovim tempom''

Ovo sigurno nije očekivala... Beyonce prate 2 NOVA skandala!

Beyonce je počela snimati novi album nakon poroda svoje kćeri Blue Ivy. Tada je u studiju u New Hamptonsu počela svoju priču o vizualnom albumu – bila je okružena prijateljima, suprugom i kćerkicom koju je u to doba još dojila. 'Biti majka ne znači odreći se onoga što jesi', ističe Beyonce koja je imala svega nekoliko sati dnevno posvetiti se snimanju. 'U pravom životu bila sam majka koja se pokušavala fokusirati na snove i vratiti se natrag', priča Beyonce u videu te kaže kako je ovaj album bio za nju bijeg u ono što želi biti – 'Fantaziju koja u to vrijeme nije bila stvarna'.

Zasigurno najprovokativnija stvar na albumu je pjesma 'Partition'. 'Taj ritam me vratio na početak veze sa suprugom, kada me pokušavao zavesti. Imala sam u glavi cijelu fantaziju, samo sam počela pjevati pred mikrofonom... Bilo me tako sram kada sam završila! Pomislila sam kako ne mogu to pjevati pred mužem, još nisam ni otpjevala pred mamom – ona bi se ljutila', priča Beyonce koja je seksi spot snimila po uzoru na 'Crazy Horse' erotični show.

'Bila sam itekako svjesna da pokazujem svoje tijelo. Imala sam 88 kila u trudnoći, izgubila sam 29 kila, htjela sam pokazati svoje tijelo. Htjela sam pokazati da to mogu, biti odrasla i mogu roditi dijete i dalje biti seksi i imati snove. Ne sramim se biti seksualna, vjerujem da je seksualnost moć koju svi imamo', ističe Queen B.

Pogledajte i sami u videu! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene