Poruka je jasna

Nakon eseja o ravnopranosti, objavila svoju seksi fotku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Samo dan nakon poruke o ravnopravnosti spolova, Beyonce je objavila svoju provokativnu fotku na kojoj pozira samo u badiću

Samo dan nakon što je Beyonce objavila esej o ravnopravnosti spolova, sva pažnja usmjerena je na njen seksi 'selfie' u badiću objavljen na Instagramu na kojem ima više od 9 milijuna sljedbenika.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretni i zaljubljeni Intimni i kratki predah zanosne mame!

'Prestanimo se zanositi mitom o ravnopravnosti!'

Na fotografiji pjevačica pozira u mokrom badiću i sa čašom šampanjca u ruci dok izlazi iz bazena. Svojom je provokativnom pozom istaknula i svoje bujno poprsje te utegnuti trbuh.

Podsjetimo, 32- godišnja pjevačica pridružila se vrhu aktivistica za ženska prava napisavši snažan esej za The Shriver Report, multiplatformu neprofitne medijske inicijative na čelu s Mariom Shriver.

'Jednakost će se postići kada muškarci i žene budu jednako plaćeni i kada dobiju jednako poštovanje', napisala je, između ostalog, pjevačica. 'Htjela sam pokazati da to mogu, biti odrasla i mogu roditi dijete i dalje biti seksi i imati snove. Ne sramim se biti seksualna, vjerujem da je seksualnost moć koju svi imamo', rekla je Beyonce, a to je i pokazala svojim petim albumom koji niže sve rekorde.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene