Zar i to?!

Fotografija koja je pokrenula žustru raspravu na Instagramu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako u posljednje vrijeme gotovo svaki potez planetarno popularne Beyonce razbjesni nekog u svijetu i potakne raspravu na neku temu. Posljednji u nizu takvih poteza tiče se jedne fotografije.

Beyonce je na svom Instagramu objavila fotografiju snimljenu davnih dana, na kojoj pozira s preminulom pjevačicom Aaliyah i to upravo u čast njezina datuma rođenja - 16. siječnja. Da je Aaliyah, koja je 2001. godine poginula u avionskoj nesreći, danas živa, proslavila bi 35 rođendan.

Pogledaj i ovo Kelly Rowland - 4 Kakve noge! Bivša članica benda koji je nekad žario i palio prošetala u kombinaciji od koje je drugima zastao dah!

Diva objavila provokativne fotke iz prošlosti!

No, problem je nastao zbog toga što je na originalnoj fotografiji s ovim dvjema pjevačicama pozirala i Kelly Rowland, što se može vidjeti na njezinom Instagram profilu na kojem je objavila prvotnu verziju fotografije.

I sad je Beyonce prozvana 'hejtericom' i predbacuje joj se čin izrezivanja Kelly s fotografije.

'Volimo te Aaliyah', napisala je Kelly uz svoju fotografiju, dok je Beyonce uz svoju, crno-bijelu, dodala: 'Bog te blagoslovio draga djevojko'.

Na Instagram profilima ovih pjevačica pokrenuta je žustra rasprava.

I dok Beyonce neki zamjeraju izrezivanje Kelly s fotografije, drugi tvrde kako Bey nije sigurno mislila ništa pogrešno već je jednostavno željela odati počast Aaliyah na način na koji je to i učinila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene