Beyonce se oglasila

'Obećajem da ću se iskupiti, žao mi je ako sam vas razočarala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da život super zvijezde itekako može biti naporan zna i Beyonce. Nakon što je odgodila koncert u Belgiji, uputila je pismo svojim obožavateljima.

Popularna Beyonce je usred turneje 'Mrs. Carter Show' otkazala svoj koncert u Belgiji jer se osjeća loše. Njezin glasnogovornik izjavio je za Associated Press kako pjevačica pati od dehidracije i iscrpljenosti, a doktor joj je savjetovao da miruje. Sada se i sama Beyonce oglasila fanovima i ispirala im se za otkazani koncert.

Pogledaj i ovo showbuzz Ludo zaljubljeni 'Ukrao' poljubac - Nije mogao odoljeti svojoj lijepoj supruzi!

>> Beyonce otkazala koncert u Belgiji - evo zašto!

'Nikada u životu nisam otkazala niti jedan koncert, to je bila jako teška odluka za mene. Obećajem da ću se iskupiti jako brzo, žao mi je ako sam vas razočarala.

Hvala vam na brizi. Sada se osjećam mnogo bolje i spremna sam vam pružati odličan show. Vidimo se navečer. Voli vas Beyonce', poručila je zvijezda na svojoj službenoj stranici.

Iako nije komentirala šuškanja o trudnoći, njezina odluka o odgodi koncerta još je više potaknula tračeve koji su krenuli nakon što je uočen Beyoncein trbuščić na koncertu u Londonu.

>> Mama Beyonce: 'Curo, ti nisi kraljica'

Ipak, nakon Londona, Beyonce je imala i nekoliko drugih koncerata na kojima se trbuščić nije vidio. Stvar trenutka, iscrpljenost ili je stvarno trudna, vidjet ćemo uskoro.
I sada Beyonce je nedavno rekla da bi voljela imati još djece, a kod Oprah je natuknula kako bi voljena da to bude nakon turneje 'Mrs.Carter Tour'.

'Htjela bih još djece. Mislim kako bi moja kćerkica voljela društvo. I ja sam obožavala biti starija sestra, mislim da bi moja kćer uživala biti starija sestra', izjavila je nedavno pjevačica u intervjuu za jutarnji show 'Good Morning America'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene