Tko je najgori?

NIJE SE RODIO TKO IM JE UGODIO! Bizarni zahtjevi najvećih zvijezda današnjice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce, Adele, Jennifer Lopez, Kanye West... Neki će vas šokirati, no neki će vas zaista iznenaditi...

Dok su na turneji po cijelom svijetu, zvijezde diktiraju što žele u svojoj sobi. I dok su neki zahtjevi potpuno normalni, kao na primjer čaj kako bi pripremili svoje glasnice ili svježe voće kako bi imali energije tijekom koncerta, neki zahtjevi su pomalo čudni. Ovo su samo neke od zvijezda koje su na svojim turnejama imale čudne prohtjeve.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Beyonce je poznata po svojim ekstravagantnim kostimima, plesnom rutinom, sjajnim vokalnim izvedbama. Isto tako je poznata i po zahtjevima kada je riječ o sobi u kojoj boravi. Beyonce zahtjeva da soba uvijek bude na 25,5 Celzijevih stupnjeva. Od hrane traži začinjene pileće nožice, a što se higijene tiče, uvijek traži nove bijele ručnike i svijeće s mirisom ruža.

Adele je jedna od najpoznatijih pjevačica današnjice. Na svojoj turneji, slavna pjevačica zahtjeva 12 boca obične vode, čajnik prokuhane vode, šest novih šalica za čaj, metalne žličice za čaj, med. Osim toga zahtjeva kvalitetno crveno vino, paket omiljenih cigareta, pladanj sendviča sa piletinom i salatom koja ne sadrži rajčicu, ocat ili citrusno voće.

Kanye West, samoprozvani genije, na svojim turnejama zahtjeva uvozne Versace ručnike dok je na pozornici. Također ne želi da njegovi vozači nose bilo kakve umjetne materijale, te od njih zahtjeva da se oblače u 100%-tni pamuk.

Justin Bieber dolazi u Hrvatsku ove godine, a dobro je znati što mladi pjevač zahtjeva u svojoj sobi. Justin želi biti potpuno opremljen za nastup. Zahtjeva pladnjeve s voćem, čajeve, boce Coca Cole, četiri paketa običnih bijelih majci i tri paketa niskih bijelih čarapa.

Jennifer Lopez je za jedan nastup tražila kamp prikolicu u kojoj je sav namještaj morao biti bijele boje – od cvijeća do kauča. Također je za neke nastupe zahtijevala privatne avione i privatne sobe za njenu pratnju zbog čega su mnogi otkazali suradnju sa slavnom pjevačicom.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene