Diva progovara

Na tronu može biti samo jedna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce i Jay Z-a i dalje prate glasine o razvodu, no sudeći prema njezinoj službenoj stranici njezina mala obitelj i dalje je sretna.

Američki dio turneje 'On The Run ' je završio, pa Beyonce i Jay Z napokon mogu malo odmarati i uživati u plodovima svojeg rada. Iako se po američkom medijima pisalo kako je slavni par pred razvodom, te da Beyonce čak skida svoju tetovažu 'IV' na prstu lijeve ruke, gledajući zadnje  fotografije očito je kako je kod Cartera sve u redu – a i tetovaža je i dalje postojana.

Pogledaj i ovo showbuzz Nekoliko medija dobilo potvrdu Ponovno majka: Beyonce rodila blizance?

Beyonce će nastupati na MTV VMA nagradama

Bey i Jey okupili su društvo i otišli na karting utrke, a u malena Blue Ivy bila je tamo. Slavna diva pozirala je i na pobjedničkom postolju, te je pokazala svoje seksi utegnuto tijelo koje je dovela do savršenstva neumornim plesanjem i vježbanjem, a sve je objavila na svojem službenom Tumblru. 

Prvi glazbeni par milijardera nastavlja svoju turneju u rujnu kada će u Parizu održati još dva koncerta. Beyonce je nedavno objavila i remix za 'Flawless' s repericom Nicki Minaj, a radi i na obradi singla 'Blow' s Rihannom. Jedva čekamo!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene