Stižu blizanci

Imala loše iskustvo u bolnici: Beyonce izdvojila više od milijun dolara da rodi kod kuće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce i Jay Z s nestrpljenjem iščekuju dolazak blizanaca u njihov dom u Hollywoodu.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, a pjevačica osjećala potpuni mir, Beyonce i Jay Z unutar svog luksuznog zdanja uređuju dio u kojem će pjevačica roditi, a na koji će potrošiti 1,27 milijuna dolara. Pjevačica je odlučila da ovaj put neće roditi u bolnici pa se potrudila da cijeli jedan dio njihove kuće pretvore u profesionalno opremljen rodiljni odjel. Zadnjih dana pred njezin dom stižu kamioni sa svom potrebnom opremom.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

"Ovdje je riječ o privatnosti i sigurnosti. Nije uobičajeno da žene odluče roditi blizance kod kuće, no pjevačica je o svemu raspravila s liječnicima. U odličnom je fizičkom stanju i za porod će sve biti spremno", piše Daily Mail. U pripravnosti će biti i Hitna pomoć u slučaju da će biti potrebno blizance premjestiti na bolničku njegu. "Jay Z često napušta imanje, no Beyonce uglavnom odmara", dodao je izvor.

Da je opet trudna, Beyonce je objavila u veljači golišavom fotografijom. Kćer Blue Ivy donijela je na svijet prije pet godina u u New Yorku. Tada su se pojedini pacijenti bolnice Lenox Hill žalili da je pjevačica zauzela cijeli kat te da je njezino osoblje drugim posjetiteljima branilo ulazak u zgradu. 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene