Tračevi ili istina?

RASPAD BRAKA - više ne spavaju ni u istoj sobi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najbogatijih i najpoznatijih parova s 'A' liste proživljava teške trenutke u braku koji se, navodno, raspada.

Kako javljaju strani mediji, brak velikih zvijezda Beyonce i Jay Z-ja polako, ali sigurno kreće ka svom kraju. Stvari su, navodno, toliko loše da oni već mjesecima žive odvojene živote i spavaju u odvojenim sobama. Upućeni tvrdi kako su njihova zajednička pojavljivanja u javnosti tek predstava za publiku, a situacija iza zatvorenih vrata potpuna je suprotna od one koju žele predstaviti obožavateljima.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

Neimenovani izvor tvrdi za 'RadarOnline.com' kako Beyonce koristi svaku priliku kako bi što manje boravila kod kuće, a Jay je u vrlo lošem raspoloženju već tjednima i vrlo rijetko razgovara sa ljudima.

Tijekom rođendanske zabave kolegice Kelly Rowland, Beyonce se požalila kako je nesretna, oni koji su bili na zabavi tvrde kako je u jednom trenutku skinula vjenčani prsten podigla ga u zrak i izjavila kako je to zadnji put da ga nosi. Obitelj i prijatelji su je smirivali.

Ostaje nam da vidimo koliko je u svemu tome istine jer, mediji su ih već nekoliko puta razvodili, a oni su uporno dokazivali da u raju nema baš nikakvih nevolja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene