Kakav poklon

Odbili poziv za vjenčanje, no poklonili su jahtu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Možda su najbolji prijatelji, no Jay Z je prema pisanjima stranih medija odbio poziv na Kanyeovo vjenčanje zbog prevelike medijske pompe.

Najmoćniji par u svijetu glazbe Beyonce i Jay Z vjerojatno se neće pojaviti na vjenčanju prijatelja Kanyea Westa i reality zvijezde Kim Kardashian. Strani mediji pišu kako žele izbjeći previše medijske pažnje, te ne žele biti dio reality showa 'Keeping Up With Kardashians' koji će snimiti cijeli događaj u Francuskoj. 

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Beyonce: 'Muškarci su slobodni u seksu, a žene nisu. To je suludo'

'Jay bi bio tamo da se vjenčanje ne planira pretvoriti u javni događaj ', rekao je izvor za The Sun. No, iako će izbjeći vjenčanje Bey i Jay će sretnom paru iznajmiti jahtu od 100 tisuća funti kako bi mogli uživati na medenom mjesecu.

Jay i Kanye su obiteljski prijatelji godinama, zajedno su snimili nekoliko spotova te su bili zajedno na turneji. Iako kuže tračevi da se Kim i Beyonce ne podnose, njih dvije viđene su kako ljubazno pričaju na koncertima a viđene su i u klinici za njegu lica gdje su podijelel nekoliko savjeta za ljepotu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene