Top 100

Beyonce i Jay Z na tronu - I službeno NAJMOĆNIJI PAR!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tko ne riskira, ne profitira! Tako su slavni par Beyonce i Jay Z zasjali na prvo mjesto Top 100 Billboard liste.

Slavna pjevačka diva Beyonce i njezin uspješan suprug Jay Z zauzeli su na prvo mjesto Billboardove top liste 100 najmoćnijih ljudi glazbene industrije. Tako su odlučili šefovi i direktori izdavačkih kuća i velika imena glazbene industrije, a rizici koje su napravili u prošloj godini pomaknuli su standarde u svijetu glazbe.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

Grammy 2014: Beyonce i Jay Z potvrdili svoje nastupe

Tako je Jay Z prošle godine objavio svoj novi album ‘Magna Carter Holy Grail, a potpisao je i ekskluzivni ugovor sa Samsungom koji mu je donio milijune. Beyonce je pak sve iznenadila petim albumom kada je u jedan dan odlučila sve objaviti putem iTunesa – 14 pjesama i 17 glazbenih videa utjelovljenih u jednom vizualnom albumu.

'Ona je jako riskirala s tim, ali joj se vratilo dvostruko. Sviđa mi se što je napravila. Hvala, Beyonce, takvi nam potezi donose jako potrebna uzbuđenja i novitete u glazbenoj industriji’, rekao je Madonnin menadžer Guy Oseary. Na vrhu Billboardove liste našli su se i predsjednik uprave i izvršni direktor Universala Lucian Grainge te Coran Capshaw, osnivač najveće indie kompanije Red Light.

Najmoćniji par u glazbenoj industriji potvrdio je i nastup na dodjeli Grammy nagrada koje se održavaju u nedjelju navečer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene