U kupnji s Blue Ivy

Beyonce došla u dućan s kapuljačom na glavi i izazvala kaos!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Beyonce je kao i brojne mame, u subotu izašla van u dućan za mame i bebe sa svojom Blue Ivy. Međutim, njezino pojavljivanje u dućanu s konfekcijskom robom izazvalo je pravi kaos!

Pjevačica Beyonce, koja se trenutačno nalazi na eurospkom dijelu turneje 'Mrs. Carter Show', tijekom ovog vikenda snimljena je u jednom maloprodajnom dućanu s konfecijskom robom za mame i bebe.

>> VIDEO Na koncertu u Srbiji Beyonce su vukli za kosu i gurnuli?!

Pogledaj i ovo showbuzz Početak velike turneje Beyonce u Beogradu: Uz pomoć krana će 'letjeti' s bine na binu!

Točnije, lošija snimka Beyonce s kapuljačom na glavi i Blue Ivy u rukama, objavljena je na Twitteru, a odmah po njezinom objavljivanju britanski mediji počeli su nazivati menadžere dućana Motherhood.

'Možemo vam potvrditi kako je žena s kapuljačom na glavi i djetetom u rukama na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama zaista slavna pjevačica Beyonce', rekla je menadžerica dućana.

Prema riječima posjetitelja koji su se u isto vrijeme zatekli u trgovini, Beyonce je napravila kaos jer su je brojne majke koje su bile tamo s dječicom prepoznale, ali nisu bile sigurne varaju li se očekivajući da će bogata pjevačica kupovati u trgovinama poznatih kreatora, a ne u dućanu s konfekcijskom odjećom, piše britanski Daily Mail.

Podsjetimo, Beyonce je tijekom prošlog tjedna nastupila i  u Zagrebu, a nakon toga se ponovno vratila u London. Upravo iz britanske prijestolnice putuje na sve ostale koncerte u Europi u sklopu turneje koja je započela 15. travnja u Beogradu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene