Bojana voli Jasona

Lijepa Beograđanka u vezi s hollywoodskom zvijezdom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je glumac Jason Segel bio u vezi s Michelle Williams, veza je puknula nakon godine veze. Sada ga je izgleda šarmirala rođena Beograđanka koja radi svoju karijeru u Hollywoodu.

Riječ je o Bojani Novaković, 31-godišnjoj glumici koja se zadnjih nekoliko tjedana viđa s glumcem Jasonom Segelom.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Zaljubljeni kao prvog dana Vrebao ju je godinama, a nakon što je okončala brak od 72 dana više ju nije htio samo čekati

Lijepa plavokosa Bojana rođena je u Beogradu, no već neko vrijeme živi u Hollywoodu kako bi radila na svojoj karijeri. Sa sedam godina preselila se s obitelji u Australiju, glumila je u nekoliko TV serija, a završila je i glumu na The McDonald Collegeu. Osim što joj je krenula karijera u Hollywoodu, glumi i u australskom kazalištu.

Jason je pak najpoznatiji po ulozi u hit seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', a glumio je i u mnogih drugim kino uspješnicama kao što su 'This Is 40', 'Kako preboljeti Sarah Marshall', te u mnogim drugim komedijama...

'Često se druže. Zabavno im je kada su zajedno i čini se da je Jason uistinu sretan', otkrio je anonimni izvor za časopis People.

>> Svi su mislili da su idealan par... Prekinuli nakon godinu dana!

Jason i Bojana ove će jeseni zaigrati u seriji ‘Rake’, tako da su se očito upoznali na setu. Zajedno se i privatno druže, paparazzi su ih uhvatili i kako se drže za ruke, a često ih se može vidjeti na ručku i u shoppingu.

Jason je bio u vezi s Michelle Williams, no nije potrajalo. Sada su i jedno i drugo sretni s drugima. Michelle trenutno ljubi umjetnika Dustinom Yellina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene