NOSTALGIČNI POGLEDI

NE MOŽE SE POMIRITI S PREKIDOM A on ju jede pogledom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa manekenka ne može prihvatiti prekid s bivšim dečkom.

Prošlo je tek nekoliko dana otkad su Bella Hadid i njen dugogodišnji dečko Abel Tesfaye, umjetničkog imena The Weekend prekinuli, a lijepa menekenka čini se nikako ne može pomiriti s činjenicom da više nisu zajedno. Na putu za Pariz kako bi odradila svoj modni debi na reviji brenda Victoria’s Secret u Parizu, Bella je uhvaćena kako u avionu bulji u njihovu zajedničku fotku na kojoj se nekoć zaljubljeni par ljubi.

Pogledaj i ovo Bella Hadid - 3 ''Često je neizdrživo'' Jedna od najtraženijih manekenki današnjice raspričala se o bolesti s kojom se bori: ''Napada sve, ne mogu izdržati...''

Fotku je navodno uslikala njezina kolegica, model Kelly Gale koja je sjedila u avionu odmah iza Belle. Ubrzo nakon toga Bella je i ugledala bivšeg dečka na glazbenom programu te revije. Nezapaženo nisu mogli proći njihovi nostalgični pogledi, no unatoč njihovom prekidu obadvoje su posao odradili sasvim profesionalno.

Ranije je lijepa Bella izjavila kako njihov susret neće biti problematičan, jer ga i dalje smatra najboljim prijateljem. Šuška se kako se par pomirio, no nitko od njih dvoje još to nije potvdrio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene