POGLEDAJTE VIDEO

Voditeljica pjevaču tijekom emisije: Želim otkopčati tvoje hlače!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Michael Buble je gostovao u TV emisiji 'The View', a voditeljica mu je rekla kako želi ključ kojim se otkopčava rasporak njegovih traperica!

Glazbenik Michael Buble tijekom ovog tjedna gostovao je u emisiji 83-godišnje Barbare Walters 'The View'. Miljenik žena izazvao je pravo oduševljenje kad se tijekom emisije ustao te počeo pokazivati lokot koji nosi na zatvaraču od traperica.

>> Michael Buble prvi put postao tata, model Luisana Lopilato rodila sina

Pogledaj i ovo showbuzz umalo! Voditeljice izbacili iz studija usred emisije uživo uoči važnog intervjua, kasnije su objasnili i čemu takav potez

Nakon što su ga žene u studiju pitale zašto nosi lokot na trapericama, Michael se našalio: 'Izgleda da nitko od vas nije bio u vezi s Argentinkom'. Potom je Barbara počela vikati: 'Ja želim ključ!'

Podsjetimo, slavni 38-godišnjak u braku je s lijepom manekenkom Luisanom Lopilato s kojom je u kolovozu dobio sinčića Noaha.

Tijekom emisije Michael je priznao kako nije odmah imao jake osjećaje prema sinu kad ga je vidio, tek kad je proveo neko vrijeme s njim rodili su se i nevjerojatni osjećaji.

'Sad mu po cijele dane i noći pjevam. Kad se rasplače ispred nekog počnem mu pjevati i onda jednostavno prestane. Ali ne pjevam mu svoje pjesme', rekao je iskreno Michael.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene