Nakon 5 godina

Barbara Kolar se oprašta s gostima: Zahvalila se hokejašu na pipkanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Evo Zagreb se već pet godina budio na isti način, vrijeme je da se to promijeni. Vrijeme je da dođi neki novi maštoviti i kreativniji, bolji ljudi!'

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Perčin Druga je vrtićke dobi Jelena Perčin progovorila je o odgoju svojih kćeri, evo kako se slaže s 14-godišnjakinjom koja je podsjeća na nju!

Posljednjih pet godina Zagrepčani se bude i putuju na posao uz Jutarnji show Antene Zagreb. Tamo ih zabavlja, savjetuje i uveseljava domaća voditeljska zvijezda Barbara Kolar, no to uskoro više neće biti tako!

Barbara mijenja šihtu i show koji je pomagala stvarati od prvih dana Antene Zagreb. Sama je procijenila da je vrijeme za novi početak, a to je objavila i svojim slušateljima.

>> Hrvati zapjevali Slovencima: Nije bruka i ni sramota biti na rubu bankrota!

Za svog je nasljednika odabrala Sašu Lozara koji je voditeljski zanat pekao i voditeljski potpis stekao na Narodnom radiju i nacionalnoj radijskoj mreži Totalni FM.

Od srijede 6. veljače kreće sasvim novi Jutarnji show. Evo Zagreb se već pet godina budio na isti način, vrijeme je da se to promijeni. Vrijeme je da dođi neki novi maštoviti i kreativniji, bolji ljudi! Čeka vas sasvim novi Jutarnji show. Zagreb će se buditi veselo uz Sašu Lozara. Nećete me se riješiti, ostajem tu, ali evo nakon pet godina dali su mi da se malo za promjenu naspavam. Shvatili su da godine galopiraju, da me treba malo uščuvati', našalila se Barbara.

Oprašta se od najdražih gostiju

'Bože koji mišići! Prije nego što sam tebe upoznala nisam znala da se palim na mišićave frajere!', počastila je ovim riječima Barbara Kolar hokejaša Sašu Martinovića koji je došao s Rankom Vučinićem iznenaditi Barbaru.

'Pa mi slušamo već danima kako se ovdje plače jer Barbara odlazi pa smo mislili da ne bi bilo pristojno da Barbara ode a da mi to ne iskoristimo', rekao je Ranko.



Medveščakovci nisu došli praznih ruku. Barbara je dobila nove sportske klizaljke i 'pljosku': 'Sad nemaš izgovor da ne dođeš na klizanje! Mi više ne možemo k tebi jer odlaziš, ali ti nemaš više izgovor da ne dođeš kod nas', rekao je Ranko i objasnio da će je sadržaj pljoske dobro grijati: 'Kad već nema hokejaša da te griju dobila si grijač!'. Barbara se zahvalila na poklonima ali i na 'pipkanju' oduševljena jednako poklonima koliko i Sašinim mišićima.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene