454758
454758
454758
454758
454758

POGLEDAJTE KAKO VRIJEĐAJU OBAMU Evo kako je reagirao

  • , 25.10.2016., 18:32
  • Autor:
  • komentara

Barack Obama čitao je zločeste tweetove o sebi i nasmijao cijelu Ameriku.

 
 
 
 
Barack Obama (Screenshot: Youtube)
Barack Obama (Screenshot: Youtube)

Barack Obama često gostuje u zabavnim emisijama, a očito jako voli komičara Jimmyja Kimmela. Naime, prošle godine je u njegovoj emisiji gostovao u rubrici "Mean Tweets" (Zlobni tweetovi) te je čitao što su ljudi loše o njemu napisali. Nije se libio vratiti ponovno pa je pročitao još malo zlobnih i urnebesnih komentara na svoj račun.

Posebno urnebesan bio je tviteraš koji je predsjednika usporedio s jednim od najlošijih filmova ikad. "Barack Obama je Sharkando predsjednika. Glasan, glup i precijenjen", poručio je ljuti korisnik Twittera. Obami je to bilo prilično duhovito pa se dobro nasmijao!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se