Novi pobjednik

VIDEO Još jednom oduševio - 'Tvoj nastup bio je savršen'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Baby Dooks pobjednik 9. epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pobjednički nastup pogledajte OVDJE.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Baby Dooks je drugi put zaredom odnio pobjedu u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ovaj put bio je transformiran u Jamesa Browna. Čuli smo od tebe svašta, klapa, rock, dance, sevdah, sada soul…Glasovno je to ono što sam ja čula u samom početku, izgled, sve s poklopilo… – izjavila je Sandra. Luka je dodao kako je Dooksov nastup bio savršen i da bi trebao napraviti album uskoro. Baby Dooks je osvojio najveći broj bodova, a svojom pobjedom omogućio je da UNICEF-ovom programu ''Zajedno od početka'' Nova TV donira 10 000 kuna.

VIDEO 'Ja sam sebi još uvijek ona ista djevojčica'

Luka Nižetić kao gostujući član žirija u devetom izdanju popularnog showa imao je priliku uživo vidjeti koliko je Minea uspješno skinula njegov glas i pokret u izvedbi pjesmi ''Proljeće''. ''Stvarno sam frapiran, taj nos, način pjevanja, imaš iste one akcente, koje danas mrzim kad ih čujem u toj pjesmi.'' – komentirao je Luka.

Vandu smo ovaj put vidjeli kao imitaciju Vanne te je otpjevala popularnu pjesmu ET-a ''Tek je 12 sati''. Sandra je komentirala nastup riječima: Što se tiče vokalne interpretacije, bravo! Goran je čestitao Vandi, te dodao kako je primijetio jednu specifičnu mimiku lica i gard koji je Vanna imala i da ju je Vanda glumački sjajno skinula. Tomo se složio s Goranom. Najviše mi se sviđaju ti moti iz devedesetih – komentirao je Luka.

Ronald Braus koji je odrastao na talijanskoj show tradiciji dobro se snašao kao Raffella Carra. Sandra je pohvalila Ronaldov nastup. Luka se sjajno zabavio gledajući: Misija uspjela! 

U Alku Vuicu transformirao se Mario Petreković i izveo pjesmu Laži me.  Ja sam bez teksta. Mario je talent svjetske klase. Ti nisi normalan. – komentirao je Luka. Goran je rekao da je Mario takva Alka Vuica kakvu svijet nije vidio i da je ovo sigurno jedna od top 3 transformacija.

Giuliano je dobro zapamtio sve riječi turskog hita Kiss Kiss, a izazvao je i dobre reakcije žirija. Opet pjevaš bolje odo onoga kojeg imitiraš. Bilo je zabavno, fantastično. – komentirao je Goran, a s njim se složio i Tomo.

Andrea je imala težak zadatak, imitirati svog kolegu iz showa, Giuliana koji je pomno pratio svaki njen pokret na bini. Na kraju joj se i poklonio, a i žiri je imao lijepe riječi za njen nastup. Moram priznati da sam ugodno iznenađen, zato što sam vidio koliko Giuliano fantastično pjeva, a ti si to zbila uspjela obaviti i digla Tarkana na noge. – komentirao je Tomo. Pjevački fantastično jer ovo je jako teško – rekao je Luka. Goran se složio da je Andrea imala težak zadatak.

Jasna je s pjesmom Cotton Eye Joe iznenadila sve prisutne otpjevavši i ženski i muški vokal. Sviđa mi se cijela koreografija, jako slično spotu. Super ružno izgledaš! – komentirao je Tomo. Meni je bilo jako zabavno, autentično otpjevano, bravo! – rekao je Luka.

Fotorulet je dodijelio nove zadatke osmero natjecatelja, a pobjednika Baby Dooksa u idućoj emisiji vidjet ćemo kao dio skupine Gipsy Kings. Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja. Ronald postaje Zvonko Bogdan, a Minea je dobila zadatak transformirati se u Jennifer Lopez. Andrea će se pretvoriti u Gusttava Limu, a Vanda iz Vanne prelazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom Lambada. Giuliano postaje Josipa Lisac, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna snaći u ulozi pjevačice Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene