Progovorila i o zarukama

MJERE OPREZA Auto Maje Šuput pod stalnim nadzorom kamere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput otkrila je zašto kamera non stop snima, ali i prvi put progovorila o zarukama.

Maja Šuput i njezin asistent/dečko Marko često se snimaju dok se voze te pritom pjevaju. Postavivši pitanje Maji hoće li se dogoditi kakav duet, Maja je kazala što misli o tome, no otkrila je i zašto se baš non-stop snimaju u autu.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

''Duet s Markom? Svi nas nagovaraju, ali ne znam. On to jednostavno radi od jutra do mraka. Nama je kamera upaljena u autu jer smo mi na putu i ja sam uvijek htjela, ako se nešto dogodi, da barem znam što se dogodilo. Zato je ta kamera upaljena. Međutim kako je on stalno pjevao, onda sam počela rezati ta videa čisto da ljudi vide s obzirom na to da je strašno popularan među ženama i sigurna sam da sam samo zbog njega dobila kojeg followera više. Ali Marko nema tu ambiciju da bude zvijezda. On je jednostavno veseo čovjek koji pjeva i mene zabavlja'', kazala je Maja za Dnevnik.hr, koja uskoro putuje u Meksiko.

''Svake godine za praznike odem negdje u toplije krajeve. Ove godine idem u Meksiko. Nisam baš zimski tip. Odem svake godine na skijanje zbog društva, ali svaki put se pokajem jer mi je uvijek hladno. Ja sam ljetni tip. Volim sunce, more, volim da nemam ništa na sebi. S kim idem? S društvom. Uvijek je društvo tu. Što će sama cura u Meksiku? Da idem sama ne bih otišla ni do videoteke, a kamoli do Meksika'', tajanstvena je bila Maja koja je otkrila i je li se zaručila kao što se nedavno nagađalo.

''Ne, nije istina da sam zaručena. Dobila sam poklon od jedne zlatarnice pa sam se slikala s poklonom. Mislim da bi zaručnički prsten izgledao drugačije, a ne u obliku leptira. Nemam četiri godine. Tako da nisu zaruke u pitanju, vidite i sami da danas nemam više ništa na ruci'', iskrena je bila Šuput.
 

 

I dok ja jedva prezivljavam rano zimsko jutro , @markomat88 je ocito romanticno raspolozen otpjevao mi je sve baladice dok me u gym vozio i kaze : "Sad si sigurno malo motiviranija za vjezbanje " ... a ja sam sad motivirana samo da se vratim u krevet

A video posted by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene