sasvim iskrena

Turska zvijezda progovorila o bolnoj temi: "Nikome ne želim da doživi prijevaru"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda serije "Nauči me voljeti" Asli Ordžan u seriji glumi Bernu koja prevari svog supruga.

Serija Nauči me voljeti koja se prikazuje na Novoj TV ostavila je dojam na gledatelje kod kojih prikuplja velike simpatije. Asli Ordžan u seriji glumi Bernu koja prevari svog supruga. S njom smo porazgovarali o seriji.

Pogledaj i ovo showbuzz fatalni Serdar Nemilosrdni 'Maksut' se vraća u novom izdanju: Zgodni Turčin lomi srca

Nakon serije "Medcezir" (Plima i oseka) na male ste se ekrane vratili sa serijom "Bana Sevmeyi Anlat" (Nauči me voljeti). Možete li nam reći nešto o liku Berne koji glumite?

Neki nas životni odabiri ne čine uvijek sretnima. Lik Berne koji igram zaboravi na svoju karijeru. Počne biti jako nesretna nakon vjenčanja i truda da odgaja dijete. Cijenu njezina nezadovoljstva u životu plaća njezin suprug. Ona zapadne u depresiju, koja je posljedica suprugova užurbanog i obvezama natrpanog života zbog čega je počne zanemarivati. Tako počinje njezina tajna izvanbračna veza s Onurom, njezinim i suprugovim bliskim prijateljem iz studentskih dana.

Što ste osjećali kad ste pročitali scenarij? Što Vas je najviše ponukalo da prihvatite ulogu u seriji?

Kad dobijete scenarij koji pročitate u jednom dahu, onda svakako želite prihvatiti ulogu. Mogu reći da me ta priča jako zaintrigirala.

Nije li odvažno glumiti ženu koja supruga vara s njegovim najboljim prijateljem?

Ne možete znati što je odvažnost dok niste to iskušali. Da, mogla bih kazati da je to jako dinamična uloga. Berna se nalazi u situaciji u kojoj doživljava puno stresa, padova i nemira, u puno je situacija izgubljena. Teško je, ne bih to poželjela nikomu.

Hoće li gledatelji moći zavoljeti Bernu? Koje su njezine karakterne osobine koje su Vam zajedničke i koje se razlikuju od vaših?

Nikada nijednoj ženi ne bih poželjela da se nađe u Berninoj situaciji. Ali život je ispunjen slatkim i gorkim stvarima, mislim da ne treba odmah demonizirati. Kod Berne mi se najviše dopada što je dobra majka. Privržena je kćeri i zapravo traži ljubav u obitelji. Mislim da nije zadovoljna malim stvarima.

U seriji glume prilično mladi glumci, kako Vam je na setu?

Jako je pozitivno i energično. Zadovoljna sam sa svime. S cijelom sam se ekipom veoma brzo sprijateljila, jako se dobro slažemo. Naša nam redateljica Mesude Eraslan osigurava sigurnu i opuštenu radnu okolinu pa je veliki užitak raditi u okruženju u kojemu se ne osjeća napetost. Set može biti jako ugodno, obiteljsko mjesto kad glumci na posao dolaze s voljom. Katkad je to teško ostvariti, ali sve je to u našim rukama...

Kakav je partner Kadir Dogulu koji u seriji glumi Vašeg supruga? Jeste li se poznavali otprije?

Kadira Dogulua upoznala sam na setu, nismo se poznavali otprije. On je duhovit, pozitivan i dobro raspoložen. Moram reći i da je jako discipliniran i ozbiljno shvaća svoj posao.

U posljednje je vrijeme mnogo glumaca uplovilo u bračnu luku. I Vi imate sretan brak s Jetkinom Dikindžilerom. Što je tajna uspješnog braka između dvoje glumaca?

Nismo se zavoljeli i vjenčali jer smo oboje glumci. U našoj kući ne žive dva glumca, nego dvoje ljudi koji se međusobno vole i uživaju dijeliti zajednički život. Moja je preporuka onima koji su tek uplovili u bračnu luku da ne odustaju od svojih voljenih.

Savjetujete li se sa suprugom u vezi s ulogama koje su Vam ponuđene?

Ako sam uzbuđena zbog ponude za novu ulogu, ne skrivam to uzbuđenje, nego ga podijelim sa suprugom. Imam tisuću pitanja za supruga dok razmišljam o tome kako bih mogla utjeloviti taj lik. Najveći mi je užitak taj kreativni proces i osobita je privilegija dobiti potporu. Ako k tomu imate supruga u kojem vidite mentora, onda je život pravi užitak.

Berna je majka. Ima li i Asli planove za majčinstvo?

Život se ne ostvaruje planiranjem, ali naravno da imam snove i lijepe nakane. Dakako da želim postati majka.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene