Imao svega 17 godina

"ZADNJI TREN SAM STIGAO POD NOŽ" Glumac na teškoj operaciji izgubio dvije litre krvi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Imao je svega sedamnaest godina kad je doživio nesreću, koja ga je mogla koštati života. Zadnji čas je, kaže, stigao pod nož.

Hrvatski glumac Asim Ugljen prisjetio se na svom Facebooku teške operacije kroz koju je prošao kad mu je bilo svega 17 godina. Podsjetio je svoje obožavatelje i prijatelje što je pravo bogastvo. Kada mu je bilo 17, Asim je završio na operaciji i ostao bez slezene, a nekoliko dana nakon operacije nije smio piti tekućinu. Kad mu je sestra počela davati kap po kap vode na jezik, osjećao se, kaže, kao bogat čovjek.

Pogledaj i ovo In Magazin; Asim Ugljen - 4 ''Prvak svemira sam'' Naš poznati glumac objasnio zašto supruzi nikad ne priprema romantična iznenađenja, ali i otkrio kakav je ljubavnik!

"Nekoć davnom, kad imah 17 godina, imadoh nesreću na skijanju i ostadoh bez slezene. Puno prekasno se skužilo da je slezena ruptirala i stvarno sam u zadnji tren stigao pod nož. Budući da je to sve bilo zadnji tren, izgubio sam dvije litre krvi i litru krvne plazme, i malo je reći da sam bio pogubljen. Budim se nakon operacije, spojen sam na sve. Imam sedam katetera i dren", prisjeća se Ugljen.

Sjeća se, kaže, koliko je tada bio žedan. Tata mu je tada objasnio što se dogodilo i zašto se nalazi u karanteni. "Stari skuži i kaže mi da zna da umirem od žeđi, ali sljedećih par dana ne smijem piti vodu jer nije sigurno", dodao je Ugljen. Doktorica u bolnici sažalila se nad njegovom sudbinom, govoreći da će mu svaku noć donositi jednu kap vode na jezik.

"Da ste me tad pitali bih li rađe dobio jackpot ili kap vode, istog trena bi moj odgovor bio kap vode. Sljedećih par dana bio sam prepun morfija, hamburgere i pizze i čekao da stigne ta jedna kap. Ljudi moji, kad bi se ta žena nagnula nad mene i stisnula jednu, jedinu kap vode iz šprice na moj jezik, cijeli svijet, svemir bio je moj. Ta kap je bila jedini smisao mog postojanja. A onda sam jednu noć dobio dvije kapi. Jedino sam bio sretniji kad su mi se djeca rodila. Sutradan sam dobio cijeli špricu. Preksutra pola čaše", priča Asim. Glumac je potom zaključio svoju priču, govoreći ono što bi zaista svi trebali zapamtiti. "Jer čovjek ne zna koliko ima dok mu jedna, jedina kap vode ne postane bogatstvo", zaključio je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene