Složni su

Ono što drugi roditelji priželjkuju ovaj slavni par NEĆE napraviti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni par nedavno je dobio kćerkicu, a sretni otac otkrio je na što on i njegova zaručnica nikako ne žele pristati...

Slavni glumac Ashton Kutcher gostovao je u emisiji Ellen DeGeneres te otkrio kako se snalazi u ulozi oca, ali i kakav je odnos njega i njegove zaručnice Mile Kunis.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Mila Kunis i Ashton Kutcher pohvalili se kćerkicom

'Najbolja stvar oko cijele te priče s bebom je moja Mila. Ona je najbolja mama na svijetu. Svaki dan odlazim na posao i kad se vratim kući, ona je savršena i čini se kao da je apsolutno sve savršeno. Znam da vjerojatno ponekad nije tako savršeno dok me nema, no ona nikad ne prigovara. Nevjerojatna je, zbilja sam sretan muškarac', pohvalio je Ashton svoju dragu.

Kunis, koja je rodila njihovu kćerkicu Wyatt Isabelle u rujnu ove godine, odlučila je da joj ne treba dadilja, a Ashton se u potpunosti slaže s njom.

'Želimo upoznati naše dijete. Želimo biti roditelji koji znaju što treba učiniti kad dijete plače i kako to zaustaviti. Želimo znati što znače njezini mali izrazi lica te želimo biti emotivno povezani s našom kćeri. A jedini način da to postignemo jest da budemo prisutni u životu našeg djeteta', objasnio je glumac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene