Čestitamo!

Ashton se opet ženi, nećete pogoditi kamo vodi Milu na MEDENI MJESEC!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ashton Kutcher i Mila Kunis planiraju se vjenčati, a Ashton ima originalnu ideju za medeni mjesec!

Mila Kunis i slavni zavodnik iz Hollywooda, Ashton Kutcher, nakon nešto više od godinu dana veze planiraju svadbu! Par planira vjenčanje ove jeseni, a Ashton je odlučio Mili za medeni mjesec pokloniti put u svemir!

>> Slatkica! Otkrila kako je izgledala dok je bila malena!

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Naime, Ashton je među prvima kupio svoje sjedalo u komercijalnim letovima Virgin Galactica Richarda Bransona koji će uskoro bogataše lansirati u svemir, a sjedalo vrijedno oko 12 MILIJUNA KUNA pored Ashtona bit će rezervirano za njegovu novu suprugu Milu!

'Odlučili su zajedno da veliki dan bude u rujnu, vjerojatno na jednoj od plaža u St. Tropezu', otkrio je prijatelj za britanski The Sun.

Podsjetimo, Ashton i Demi Moore su nedavno postigli dogovor u brakorazvodnoj parnici nakon što je krajem 2011. godine otkriveno da ju je prevario sa Sarom Leal. Stoga će mu Demi, s kojom je bio u braku 7 godina, uzeti 18 milijuna dolara jer je prekršio predbračni ugovor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene