Bila je mlada

Glumica otkrila: 'Tjerao me na perverzije u zamijenu za nagradu Oscar'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica Ashley Judd otkrila je u svom razgovoru za 'Variety' kako ju je šef često pozivao na večere u njegovoj hotelskoj sobi.

Ashley Judd proslavila se ulogom u filmu 'Kiss the girls', a sada je odlučila progovoriti o seksualnom uznemiravanju kojeg je dožvjela od jednog poznatog holivudskog direktora studija.

Pogledaj i ovo Ashley Judd (Foto: Getty Images) doživjela težu nesreću Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

Glumica nije otkrila njegovo ime, ali je ispričala neke situacije kojoj su joj kao mladoj glumici ostale duboko urezane u sjećanje. Tijekom snimanja filma 'Kiss the girls' neimenovani šef ponudio joj je da ga gleda dok se tušira, a on će joj za uzvrat namjestiti da osvoji prestižnu filmsku nagradu Oscar.

U to vrijeme, kaže, nije shvaćala što se u stvari događa, ali je u razgovoru s drugim glumcima i glumica saznala da nije jedina koju ta osoba seksualno uznemirava.

Dekolte koji je otkrio i više no što je trebao

Nakon nekoliko godina Ashley se našla oči u oči za istim stolom s tom osobom, tada joj je rekao: 'Naš dogovor više ne važi'. Ashley kaže kako se dvojila treba li pred svima javno reći kakav je taj čovjek u stvari. Spremala se posramiti ga pred svima, ali se na kraju predomislila.

Nešto slično dogodilo se i članovima tada popularnog boy benda N Sync. Ista osoba ih je navodno dodirivala na neprimjeren način. Bez obzira na sve, protiv tog čovjeka nitko nikada nije podigao tužbu. Još jedan dokaz da ono što se dogodi u Hollywoodu ostaje u Hollywoodu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene