omastit će brk

BAŠ KAO BIEBER Svjetska senzacija stiže u Hrvatsku na štrukle!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Među bogatom gastronomskom ponudom naći će se i zagorski specijalitet.

Svjetska DJ zvijezda Armin Van Buuren nastupit će u Areni 31. prosinca u sklopu Croatia Winter Music Festivala - zagrebačke inačice elektronskog festivala Ultra, te će uvesti Hrvatsku u novu 2017. godinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nastavak spektakla na Poljudu Druga večer Ultra Europe festivala: Publiku zabavljale zvijezde svjetske klupske scene, došli i redovnici

Nizozemski DJ i producent najveće je ime Croatia Winter Music Festivala koji se održava od 31. prosinca do 6. siječnja u zagrebačkoj Areni, a festival će otvoriti Zagreb 360° New Year's Eve partyjem na impresivnoj pozornici.

Jedan od najtraženijih DJ-a današnjice na sam Božić će proslaviti 40. rođendan, a uoči proslave, provodi posljednje pripreme za nastup u Areni. Upravo je Hrvatska zemlja u kojoj će Armin izvesti poseban DJ set kojim će obilježiti početak Nove godine.

Armin je nekoliko puta nastupio na Ultra Europe Festivalu kao i u novaljskom klubu Papaya. U Zagrebu nastupa prvi puta, a u najluđoj noći na pozornici će mu se pridružiti Sander van Doorn, Julian Jordan, MOTi, David Gravell i Juicy M.

Za boravka u Zagrebu, Armin će probati zagrebačke štrukle, a organizatori su Arminovom timu pripremili i druga iznenađenja. U štruklama je, podsjetimo, uživao i Justin Bieber tijekom svog posjeta Hrvatskoj.

Nakon novogodišnjeg dočeka, u Areni će se održati još šest partyja koji će okupiti zvijezde svjetske DJ scene, ali i neka mlada imena koja tek dolaze. Tako će u Areni, između ostalih, nastupiti R3hab, Felix Jaehn, Lvndscape, Justin Oh, Kura, Sick Individuals.

U dnevnom dijelu festivala, 2. i 3. siječnja održat će se i gaming turnir u igrama League of Legends, FIFA, Overwatch i Hearthstone. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene