NEMA OPROSTA

Žestoki sukob glazbenih diva: "Bez problema je lagala"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aretha Franklin progovorila o sukobu koji ne može zaboraviti.

Legendarna Aretha Franklin zbilja nema milosti kada je u pitanju laganje. Kraljici sola tako se debelo zamjerila slavna pjevačica Dionne Warwick koju je Aretha u telefonskom intervjuu optužila da laže.

Pogledaj i ovo Joanne Beckham (Foto: Profimedia) Problemi Beckhamovih Mlađu sestru Davida Beckhama ispitala policija: Tukla je i ozlijedila oca svoje jednogodišnje kćeri?

''Incident'' se dogodio prije pet godina na sahrani Withney Houston. Warwick je navodno izmislila kako je Aretha kuma Whitney Houston. Bez problema je lagala, iako je znala da nisam tu", rekla je Aretha koja je mislila da to šteti njenom ugledu. Navodno je Warwick rekla kako je Aretha na sahrani, iako ona nije bila tamo. Odmah se ispravila pa dodala: "Iako nije tu, ona je tu. Voli Whitney kao da ju je rodila. Ona je njena kuma".

Aretha, naime, nije mogla doćio na sahranu je je u to vrijeme imala zdravstvenih tegoba i morala je preskočiti sahranu kako bi nastupila malo kasnije u Radio City Hallu u New Yorku, jer se obavezala ugovorom.

Slavne pjevačice od tog događaja ne razgovaraju, piše magazin People.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene