Prepoznajete li je?

Drastična promjena: Naša najljepša sportašica gotovo je neprepoznatljiva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojim novim izgledom Antonija se pohvalila na Instagramu i zapanjila svoje pratitelje.

Zgodna košarkašica Antonija Mišura, danas Sandrić, odlučila se poigrati sa svojim izgledom. Atraktivna sportašica skratila je svoju dugu plavu kosu, odrezala šiške i postala gotovo neprepoznatljiva. Svojim novim izgledom pohvalila se na Instagramu i zapanjila svoje pratitelje. "Ekstra", "Odlično", "Izgledaš sjajno", "Seksi", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije.

Pogledaj i ovo Antonija Mišura - 3 Pazila na svaki detalj Naša najljepša košarkašica objavila fotke raskošne proslave rođendana koji je proslavila u divnoj haljini

Inače, Antonija već godinama slovi za našu najzgodniju sportašicu, a njena ljepota primijećena je i van granica Hrvatske. Tijekom Olimpijskih igara u Londonu mnoge je očarala izgledom pa su je neki svjetski mediji prozvali čak i najljepšom sportašicom na svijetu.

 

Iako je mnogima zapela za oko, lijepa Antonija prije dvije godine na vječnu ljubav zaklela se košarkašu Marku Sandriću s kojim je prije braka bila u vezi više od 10 godina. Sudeći prema fotografijama s društvenih mreža čini se da joj brak itekako godi.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene