Obožavani Anthony Joshua

Nježna strana londonskog diva: Još uvijek živi s mamom, a slab je na svog sina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anthony Joshua otac je 16-mjesečnog Josepha. Na njega je, razumljivo, potpuno slab. Dobio ga je u vezi s Nicole Osbourne, učiteljicom plesa.

Čovjek dana u Velikoj Britaniji, ali i cijelom svijetu, danas je svakakomladi boksač Anthony Joshua. U brutalnom meču sinoć je Joshua nakon jedanaest rundi porazio legendarnog Vladimira Klička. Meč je na Wembleyju pratilo 90 tisuća ljudi. Prepuni Wembley nosio je omiljenog Joshuu do pobjede, a on im se nakon meča svima zahvalio. Omiljen je među ljudima Joshua, a najviše zahvaljujući svojoj prizemnosti.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) problemi se nižu Posrnula glumica povukla novi potez nakon što joj je dečka privela policija zbog nasilja u obitelji

Iako zarađuje veliki novac, Joshua i dalje živi u svom stanu s majkom Yetom Odusanyjom. Skromni mladić tvrdi da na taj način ima stabilnosti. Majka ga drži prizemljenim, a kompjuterske igrice ga opuštaju kad nije na treninzima, piše Mirror. Upravo taj magazin donio je tekst o mekšoj strani 27-godišnjeg borca uoči sinoćnje borbe na Wembleyju. Tako su otkrili i da Anthony veliku podršku ima od svog sina, 16-mjesečnog Josepha, te djevojke Nicole Osbourne.

Inače je Nicole Osbourne učiteljica plesa, a s Joshuom ima turbulentnu vezu tijekom koje su često prekidali i mirili se. Iako se ne razmeće novcem pretjerano, na sina je Joshua slab pa dječak već sad nosi dizajnersku odjeću. On sam vozi luksuzan automobil, ali pazi da ne zapostavi i one koji su ga doveli do uspjeha. Tako je svom prvom treneru poklonio automobil. Iako ga opisuju kao gospodina, imao je omanji gaf u mladosti.

Priveden je zbog prebrze vožnje i posjedovanja kanabisa pa je nakratko bio i suspendrian. Dogodilo se to 2011., a odradio je nakon toga 100 sati društveno korisnog rada. Posvetio se kasnije sportu u potpunosti, a svoju ekipu - menadžera, promotora, trenera, glasnogovornika...- njih naziva svojom obitelji. I upravo uz tu obitelj popeo se na tron svjetskog boksa. Dalek je to put od skromnih početaka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene