Anne i Adam postali roditelji

Strogo čuvana tajna - prije dva tjedna postala je majka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovo se rijetko događa u Hollywoodu, ali njima je itekako uspjelo - čuvali su tajnu dva tjedna!

Slavna glumica Anne Hathaway i Adam Shulman postali su roditelji dječaka kojem su nadjenuli ime Jonathan Rosebanks Shulman. Dječak je rođen 24. Ožujka u Los Angelesu, a sretnu su vijest tek sada odlučili podijeliti s medijima. Vijest je potvrdio glasnogovornik za ABC.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretna vijest Lijepa glumica čeka svoje prvo dijete?

33-godišnjoj Anne ovo je prvo dijete baš kao i njezinom 35-suprugu. Par je zajedno preko sedam godina, a vjenčali su se prije tri godine.

Iako je par pokušao što dulje sakriti trudnoću od javnosti, početkom siječnja su na njezinom profilu na Instagramu objavili fotografiju s plaže kako bi preduhitrili paparazze koji su ih snimali.

'Zaključila sam da ako će takva fotografija biti objavljena, onda barem neka to bude fotografija s kojom ću ja biti zadovoljna (i koja je fotografirana s mojim pristankom. I na kojoj je korišten filter)', rekla je Anna tada, a njezinu izjavu nakon trudnoće trebat ćemo još malo pričekati.

Glumica je često u intervjuima spominjala kako žarko želi postati majka.

'Želim postati majka i zamišljam kako ću obožavati svoje dijete. Znam, glupo je o tome razmišljati jer - kakva ću majka biti ovisi o tome kakvu ću djecu imati.... jedva ih čekam', kazala je u intervjuu za Vogue 2013.
 

 

Happy 2016 to my beautiful Instafriends! So, posting a bikini pic is a little out of character for me, but just now while I was at the beach I noticed I was being photographed. I figure if this kind of photo is going to be out in the world it should at least be an image that makes me happy (and be one that was taken with my consent. And with a filter :) Wishing you love, light and blessings for the year ahead! Annie⚡️

A photo posted by Anne Hathaway (@annehathaway) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene