To je samo beba

Glumici nije jasno - 'Čemu sva ova pompa? To je samo beba!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica je gostovala u Alan Carr: Chatty Man showu i pala u nemilost britanske publike.

Anna Kendrick iznijela je svoje mišljenje o kraljevskoj bebi, princezi Charlotte Elizabeth Diana i svoj toj gužvi koja se oko jedne male bebe podiže.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

VIDEO Prije snimanja golišavih fotografija pazite na OVO!

'Užasno je puno pompe oko kraljevske bebe. Prolazili smo pokraj palače i vidjeli svu tu pompu i gužvu, pomislila sam, to je samo beba i ona ne zna što se događa', objasnila je Anna.

Povijesni značaj: Ne stišavaju se reakcije na malu princezu!

'Beba ne zna da vi sve ovo radite, to je samo beba!', Anna je bila uporna, a neki su joj pokušali objasniti 1. to je KRALJEVSKA beba i 2. zamisli samo kako će jednog dana biti ponosna kad sazna da je sva ova gužva bila zbog nje.

To Annu nije uopće omelo, 'Nikako mi nije jasno zašto ljude zanimaju klinci poznatih osoba. Ako vas Zanimaju Kate i William, to je ok, oni su odrasli ljudi i možda je zanimljivo znati što rade. Nisu mi jasni ni oni koji nisu mogli dočekati da vide kako kraljevska beba izgleda. Izgleda kao beba, kao bilo koja beba ikad rođena', završila je Anna svoje izlaganje.

Vrlo je vjerojatno kako će njezina popularnost u Velikoj Britaniji nakon ovih izjava naglo pasti, jer za njih to je stvar nacionalnog ponosa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene