Što se dogodilo?

Djelovali su tako sretno: Glumica otkrila razloge razvoda koji je šokirao sve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anna Faris i Chris Pratt djelovali su kako jako zaljubljen i skladan par. Ipak, odlučili su se nedavno rastati nakon osam godina braka.

Poznati holivudski par Anna Faris i Chris Pratt šokirali su obožavatelje i prijatelje objavom da se razvode nakon osam godina braka. Nije razvod šokantna stvar, no Anna i Chris djelovali su jako sretno, zaljubljeno i posvećeno. Nakon što je objavila razvod, glumica je otvoreno progovorila i o razlozima razvoda. Progovorila je o ljubavi, a u sklopu teme izjavila kako je život prekratak za odnose u kojima se ne osjećate potpuno iskreno.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Uskoro vjenčanje! Iako ima poznate roditelje, zvijezda je postala tek kad se zaručila za ovog ljepotana

OVDJE pročitajte koji to glazbenik čeka dijete s 18 godina mlađom djevojkom.

"Život je prekratak da biste bili u odnosima u kojima se ne osjećate potpuno iskreno te u kojima vam netko ne čuva leđa ili vas uopće ne cijeni", rekla je svojedobno 40-godišnjakinja te potakla nagađanja da se to dogodilo i u njezinu slučaju.

Savjetovala je i da se ne treba bojati neovisnosti ako stvari ne funkcioniraju. Anna i Chris upoznali su se prije deset godina, a od toga su osam proveli u braku. Tijekom zajedničkih godina dobili su i sina Jacka, nad kojim dijele skrbništvo.

 

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene