Ponosne na obline

ANKETA Biramo najbolju stranu guzu – da čujemo i vaše mišljenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su ponosne na svoje obline i često ih ističu, a sad vas pitamo čija guza vam je ipak najbolja?

Nicki Minaj

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Nicki Minaj jedna je od poznatih pjevačica koja je ponosna na svoje ženske obline i često iskoristi priliku da podsjeti obožavatelje na svoj najveći adut – guzu.

 

Coco T

Poznata je po svojim oblinama na kojima je zaradila milijune, a slavna je Coco prije nekoliko dana postala majka malene Chanel. Odmah se pohvalila sa kćerkicom na Instagramu, a fanovi su odmah komentirali kako novopečena majka izgleda odlično.

Kim Kardashian

Kim također ne propušta priliku isticanja svojih oblina, a nekoliko se puta odlučila i na neke pomalo ekstravagantne korake. Svi pamte njezino poziranje za časopis 'Paper' kad je pozirala posve gola, a njezina je stražnjica bila u prvome planu.

Jennifer Lopez

Pjevačica Jennifer Lopez je jedna od rijetkih žena koje na potpuno superioran način prkose godinama, a osim što ima savršeno isklesano tijelo ima i guzu na kojoj mnoge zavide. To je dokazala i u pjesmi 'Booty' u kojoj je Iggy Azalea i ona ponosno pokazuju svoje ženske adute.

Beyonce Knowles

Beyonce je svjetska diva koja gdje god da se pojavi postane centar zbivanja. Ona je pjevačica koja nikada nije promovirala mršavost već je izgradila imidž dive s bujnim dekolteom i zamamnom guzom.

Koja strana dama ima najbolju guzu?

  • Kim Kardashian
  • Coco T
  • Jennifer Lopez
  • Beyonce
  • Nicki Minaj

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene