458778
458778
458778
458778
458778

Anka Mrak Taritaš: "Kad dođem doma, prvo pojedem vrata od frižidera''

  • , 29.11.2016., 19:10
  • Autor:
  • komentara

Simpatična političarka Anka Mrak Taritaš gostovala je u emisiji "Zdravlje na kvadrat". Prvi puta pred kamerama otišla je na liječnički pregled.

 
 
 
 
Anka Mrak Taritaš u emisiji Zdravlje na kvadrat (VIDEO: Zdravlje na kvadrat)
Anka Mrak Taritaš u emisiji Zdravlje na kvadrat (VIDEO: Zdravlje na kvadrat)

Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' provela je dan s političarkom Ankom Mrak Taritaš.

Anka Mrak Taritaš (Foto:Dnevnik.hr) - 3

"Kad dođem doma, prvo pojedem vrata od frižidera, pa onda frižider i sve što je unutra, i svjesna sam svega toga", rekla je Anka Mrak Taritaš, koja je prvi puta pred kamerama otišla na pregled liječniku i govorila o problemima s visokim tlakom, višku kilograma te stresu na poslu. Uz to, gledatelje ovaj tjedan u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' očekuje pregršt zanimljivih priča.

Anka Mrak Taritaš (Foto:Dnevnik.hr) - 2

Novinari emisije donose priču o Hrvatskoj udruzi bolničkih liječnika (HUBOL-u), njezinoj ulozi i smislu postojanja. Gledatelji u 'Zdravlju na kvadrat' imaju priliku doznati i koji su simptomi gripe, kako se liječi i koliko gripa može biti opasna. Ekipa emisije bila je u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici, odakle gledateljima donosi priču o medicinskom čudu: pacijent nakon operacije kralježnice već nakon 15 dana može na posao!

Novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat' istražili su koliko je vina zdravo popiti, a donose i poraznu činjenicu o oralnoj higijeni u Hrvata.

Zdravlje na kvadrat (Foto:Dnevnik.hr)

U rubrici 'Kuhamo zdravo' gledatelji će ovoga tjedna vidjeti priču o slasticama, prejedanju slatkim i djelovanju slatkog na organizam, a za kraj emisije pokazat će koje se vježbe mogu raditi na otvorenom.

 

 

 

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se