458778
458778
458778
458778
458778

Anka Mrak Taritaš: "Kad dođem doma, prvo pojedem vrata od frižidera''

  • , 29.11.2016., 19:10
  • Autor:
  • komentara

Simpatična političarka Anka Mrak Taritaš gostovala je u emisiji "Zdravlje na kvadrat". Prvi puta pred kamerama otišla je na liječnički pregled.

 
 
 
 
 
Anka Mrak Taritaš u emisiji Zdravlje na kvadrat (VIDEO: Zdravlje na kvadrat)
Anka Mrak Taritaš u emisiji Zdravlje na kvadrat (VIDEO: Zdravlje na kvadrat)

Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' provela je dan s političarkom Ankom Mrak Taritaš.

Anka Mrak Taritaš (Foto:Dnevnik.hr) - 3

"Kad dođem doma, prvo pojedem vrata od frižidera, pa onda frižider i sve što je unutra, i svjesna sam svega toga", rekla je Anka Mrak Taritaš, koja je prvi puta pred kamerama otišla na pregled liječniku i govorila o problemima s visokim tlakom, višku kilograma te stresu na poslu. Uz to, gledatelje ovaj tjedan u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' očekuje pregršt zanimljivih priča.

Anka Mrak Taritaš (Foto:Dnevnik.hr) - 2

Novinari emisije donose priču o Hrvatskoj udruzi bolničkih liječnika (HUBOL-u), njezinoj ulozi i smislu postojanja. Gledatelji u 'Zdravlju na kvadrat' imaju priliku doznati i koji su simptomi gripe, kako se liječi i koliko gripa može biti opasna. Ekipa emisije bila je u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici, odakle gledateljima donosi priču o medicinskom čudu: pacijent nakon operacije kralježnice već nakon 15 dana može na posao!

Novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat' istražili su koliko je vina zdravo popiti, a donose i poraznu činjenicu o oralnoj higijeni u Hrvata.

Zdravlje na kvadrat (Foto:Dnevnik.hr)

U rubrici 'Kuhamo zdravo' gledatelji će ovoga tjedna vidjeti priču o slasticama, prejedanju slatkim i djelovanju slatkog na organizam, a za kraj emisije pokazat će koje se vježbe mogu raditi na otvorenom.

 

 

 

 

 

 DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se