Bura ih suši

Anja Alavanja: ''Jedemo što ulovimo, kišnicu ne pijemo''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Alavanja krenula je po obali još prije nekoliko tjedana i ne namjerava stati do kraja ljeta.

TV voditeljica Anja Alavanja trenutno uživa u Novom Vinodolskom no to je tek usputna stanica gdje atraktivna voditeljica misli odmarati sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) "Ženo zgodna!" Devet mjeseci nakon trećeg poroda naša voditeljica izgleda kao da nikad nije rodila, u badiću je zasjenila i poznatu znamenitost!

Anja, suprug Željko te sinovi Jakov i Ivor sjeverni Jadran su izabrali isključivo zbog djece. Odmaraju u hotelu koji nudi puno sadržaja za obitelj. ''Malo smo na bazenima, malo u igraonicama, a malo u disku za klince. Ovo je aranžman za djecu'', kazala je Alavanja, voditeljica emisije ''Zdravlje na kvadrat'' za Dnevnik.hr.

Anja i obitelj često navrate i do Rovinja koji posebno vole, no veći dio ljeta ipak misle provesti na Murteru gdje imaju vlastiti apartman. ''Tamo imamo izolaciju i tamo nam je najljepše. Ponekad ulovimo i uberemo sami hranu pa od toga živimo. To je pravi odmor. U šali kažemo da nas pere more, a suši bura. Još samo fali da pijemo kišnicu'', kaže Anja Alavanja.

Anja za sebe i svoju obitelj kaže da su oni sebi plava laguna. Svaki trenutak koji provedu zajedno prava je obiteljska sreća. Anja koja cijelo ljeto vodi emisiju ''Zdravlje na kvadrat'' dobro se organizirala pa tako stigne i raditi i odmarati.
 

 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

 

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene