Severinin koncert

Skandal oko VIP lože: Anica Kovač obračunala se sa zaštitarom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Anica Kovač nije htjela hodati 50 metara pa je nasrnula na zaštitara, javljaju agencije.

'U gužvi sam, radim u restoranu. Nemam komentara na incident, ja sam svoj iskaz dala policiji', kratko je rekla Anica Kovač o incidentu koji se dogodio u petak navečer na Severininu koncertu na Rujanfestu u Zaprešiću. U svađi je sudjelovao i Aničin prijatelj, 40-godišnji Hrvoje Čermak, sin umirovljenog generala Ivana Čermaka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Joško Gvardiol - 1 Bilo je stvarno svega Velika zvjezdana inventura 2023: Podvukli smo crtu i prisjetili se svega po čemu ćemo pamtiti proteklu godinu!

Anica i Robert Kovač s djecom posjetili marijansko svetište

Naime, 38-godišnja bivša misica i supruga pomoćnika izbornika nogometne reprezentacije Roberta Kovača, s kojim ima restoran Vallis u Sesvetama, na Severininu koncertu obračunala se sa zaštitarom jer je nije htio pustiti u VIP ložu. Prema policijskom izvješću, incident se dogodio jer je Anica pokušala pomaknuti ogradu VIP lože, a zaštitar joj je rekao da ne smije. Počela ga je vrijeđati i uhvatila ga je rukama za odjeću. U prepirku su se umiješali 40-godišnjak, 37-godišnjak i 35-godišnjak koji su fizički napali zaštitara. Zaštitaru su u pomoć priskočili kolege i pozvali policiju.

Navodno zaštitar nije želio pustiti Anicu na VIP ulaz na koji je ona htjela ući jer je zbog velike gužve i zbog sigurnosti gostiju VIP ulaz bio premješten 50 metara dalje, a stari je bio zagrađen žicom da nitko ne bi mogao prići. Zaštitar je Anicu preusmjerio na taj drugi ulaz, ali ona je inzistirala da je pusti da prođe, navodno zato da 11-godišnju kćer Leticiju izvuče iz opasne gužve.

Kada je zaštitar to odbio, misica se verbalno okomila na njega, a navodno ga je i pljusnula. Kad su se umiješali kolege zaštitara i Hrvoje Čermak s dvojicom prijatelja, počelo je naguravanje. Na mjesto događaja stigla je interventna policija koja je zbog remećenja javnog reda i mira privela Čermaka i dva muškarca koja su uskočila u pomoć bivšoj misici. Anicu Kovač nisu priveli, nego je ona sama otišla u postaju dati iskaz. Čermak je s dvojicom prijatelja noć proveo na policiji, a ujutro su pušteni. (VLM)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene