Duge noge

Dvoboj dugih nogu - Kristina ili Anica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagreb vrvi modnim događanjima, a u centru grada otvorile su se čak dva nova butika. Mnogo poznatih je bilo i na jednom i drugom događaju, no dvije dame posebno su se isticale...

Kada je u pitanju bivša Missica i supruga nogometaša Anica Kovač, njezin dobar stil i linija daleko se poznaju. Svoje duge noge ne skriva, a s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Pogledaj i ovo Robert i Anica Kovač, 2010. godina nije mogao bez nje Robert Kovač u Anicu se zaljubio još kao tinejdžer, no onda se oženio drugom, a opet su ih spojila braća Mamić!

Anica je bila na otvorenju dućana ekskluzivne robe Aledona u Teslinoj ulici, zajedno s modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović. Anica je izgledala sjajno u sivoj haljinici, a duge noge naglasila je ljubičastim gležnjačama.

>> Prva kolekcija Kristine Bradač: Torbe za samosvjesne žene koje prihvaćaju modne izazove

S druge pak strane u zagrebačkoj prodavaonici Mare Store predstavljena je nova kolekcija modne marke Henri Lloyd na kojoj se isto tako okupilo mnogo poznatih lica. Model Kristina Bradač, koja je odnedavno i dizajnerica torbi, pažnju je privlačila svojim dugim nogama.

Društvo joj je radila odnedavno udana manekenka Anita Dujić Veljača – i dok su dvije prijateljice uživale, svi ostali su gledali kako dobre noge Kristina ima! Posebno u toj kratkoj minici na koju je ležerno iskombinirala traper košulju i kožnu jaknu.

Što vi kažete? Koja bi od njih pobijedila u dvoboju dugih nogu - Kristina ili Anica?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene