Tužna vijest

Tetka Angeline Jolie umrla od raka dojke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je iznenadila svijet viješću kako je na svom tijelu izvršila dvostruku mastektomiju radi sprječavanja oboljenje od raka dojke, iz kruga obitelji Angeline Jolie dolazi još uznemirujućih vijesti. Umrla joj je tetka Debbie!

Angelina Jolie prisiljena je nositi se s još jednom šokantnom situacijom. Njezina 61-godišnja tetka Debbie, mlađa sestra Angelinine majke, izgubila je bitku s rakom dojke koji joj je metastazirao po cijelom tijelu.

Prije nekoliko dana hitno je hospitalizirana, nakon toga je isključena s aparata te je danas i preminula u bolnici Palomar Hospital in Escondido u Kaliforniji.

Pogledaj i ovo showbuzz Davno je to bilo Snimka iz 1981. koja Angelini i danas puno znači

Iza nje su ostali suprug Ronald Martin te sinovi Chris i Cory.

>> Izložen portret tijela Angeline Jolie nakon operacije

'Svi smo uz nju u bolnici. Ona je ljubav mog života', izjavio je Angelinin tetak Ronald Martin nekoliko sati prije smrti. 'Pitanje je sata kad će umrijeti. Ona je borac. Obavijestio sam Angelinu o svemu što se događa', izjavio je tada Ronald za Sunday People.

Upravo je Angelinina tetka Debbie bila jedna od osoba koje su slavnoj 37-godišnjakinji bile podrška pri donošenju odluke o dvostrukoj mastektomiji. I sama Debbie je priznala kako bi isto učinila da je bolest otkrila na vrijeme.

'Angelina je bila veoma bliska s Debbie i učinila je sve što je mogla da joj pomogne', tvrdi jedan od izvora bliskih glumici.

Podsjećamo, Angie je uklonila obje svoje dojke kako bi izbjegla oboljenje od raka istih jer su mogućnosti za to bile čak 87 posto. Nakon njih planira ukloniti i jajnike jer joj prijeti 50 posto šanse oboljenja od raka jajnika.

Angelina je gen BRCA1, koji izaziva rak dojke i jajnika, naslijedila od svoje majke koja je 2007. godine preminula od raka dojke. Od iste bolesti preminule su i njezina baka Lois Bertrand te prabaka Virginia Gouwens.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene