Sasvim intimno

Angie progovorila o seksu s Bradom: 'On točno zna što mi treba'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije deset godina, zaljubili su se tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith'

Angelinu Jolie i Brada Pitta ponovno ćemo imati priliku gledati na velikom platnu u novom filmu 'By The Sea'. Prije deset godina, zaljubili su se tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith', a danas na novom zajedničkom projektu surađuju kao muž i žena.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Novost je to što će Angie ovoga puta biti i glumica i redateljica filma, a u nedavnom je intervjuu progovorila kako joj je bilo snimati seksi scene sa suprugom, piše Huffington Post. "Brad i ja smo bili druge osobe tijekom snimanja ljubavnih scena pa nije bilo toliko teško, a i on točno zna što meni treba. Oduvijek je znao', rekla je Jolie.

Nakon što je Angelina najavila kako neće nastaviti promociju svog filma, u akciju je krenula njezina obitelj.

U filmu se radnja vrti oko bračnog para koji posljednji put pokušava spasiti svoj brak, a Angelina se na to šaljivo osvrnula, kazavši:

'Da, proveli smo svoj medeni mjesec glumeći par koji zadnjim atomima snage pokušava spasiti ono što se spasiti da, glumeći dvoje ljudi u užasnom braku. Sigurna sam da bi moj psihoterapeut uživao analizirajući izbor filmova na kojima sam odlučila raditi. No, prošlo je već deset godina otkako smo Brad i ja glumili zajedno. Jednostavno sam osjetila da je pravo vrijeme za naš zajednički film', objasnila je lijepa glumica.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene