Pati i od visokog tlaka

Angelina Jolie nakon svega se i razboljela: Oboljela od Bellove paralize

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi put je Angelina Jolie u dugačkom intervjuu otvoreno pričala o razvodu od Brada Pitta i trenutku kad im se brak počeo raspadati. Uslijed svega je i oboljela.

Angelina Jolie po prvi put je u intervjuu za Vanity Fair progovorila o razvodu od Brada Pitta, ali i dijagnozi koju je nedavno dobila. Glumica je priznala da su svi još u procesu prebolijevanja. "Bilo je to najteže vrijeme, još hvatamo zrak. Cijela obitelj pokušava zacijeliti. Postalo je loše, preteško", rekla je Jolie o razvodu od Brada Pitta.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Nakon 12 zajedničkih godina i šestero djece, razvod su najavili u rujnu prošle godine. Mnogima je njihov razvod bio pravi šok, no glumica priznaje da im se brak prije te odluke neko vrijeme jednostavno raspadao. Osim toga, za poznati magazin otkrila je i da je bolesna. Dobila je dijagnozu Bellove paralize. Bolest je to koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.  Uzrok nije poznat, a bolest se pojavljuje iznenada. Simptomi su slični onoj moždanog udara, no specifično je da pacijent osjeća slabost isključivo u području jedne strane lica, a ne ruku ili nogu.

Osim toga, Angelina pati od visokog tlaka. "Nekad žene u obitelji sebe stave na zadnje mjesto... Sve dok im se to ne manifestira na zdravlje", rekla je Jolie. Priznala je i4da je rBzvod poodio djGcu. "Jako su hrabri bili. Jako. Polako zacjeljujemo rane od svega što se dogodilo. Stalno nam je do nas i do naše obitelji, oboje imamo isti cilj", rekla je kada je upitana u kakvom je odnosu s Pittom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene