Konačno progovorila

Sve žene o tome sanjaju – 'Osjećaj je izvanredan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je žena koja je uspjela osvojiti slavnog ljepotana!

Angelina Jolie i Brad Pitt prije nekoliko su mjeseci svoju vezu okrunili brakom. Nakon deset godina veze slavni je hollywoodski par rekao 'sudbonosno da' i tako je Angelina postala žena kojoj zavide brojne obožavateljice diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Par zajedno ima šestero djece; Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Vivienne i Knox, a Angelina priznaje da je diva osjećaj biti supruga slavnog ljepotana Brada Pitta.

Nakon što je vjenčanje bilo gotovo, presvukli smo se i izašli van. Bio je tako jako sretan trenutak. Nije to bila neka velika promjena – bili smo sretni i sigurni da to želimo i stvarno je izvanredan osjećaj kad si tako siguran u nešto. To ti daje mir', rekla je 39-godišnja glumica.

Angelina Jolie danas planetarno poznata, u samim začecima svoje karijere nije se libila razgolićenih fotografija.

Angelina Jolie je prije ovog braka bila udana za glumca Jonnyja Lee Millera i Billyja Boba Thorntona. Brad je prije svoje sadašnje supruge bio u vezi s Jennifer Aniston koju je ostavio 2005. upravo zbog Angeline. Kemija između Angeline i Brada dogodila se na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith' kada su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

'Oboje smo se osjećali toliko ispunjeno i povezano međusobno, ali i snašom djecom i to nam je potvrda da se nećemo razići, a brak je samo dodatna potvrda. To nam znači još dublju povezanost, ali i povezanost s našom djecom.', dodala je, piše Mirror.

'Osjećaj je zbilja drugačiji kada možeš reći 'moj suprug' ili 'moja supruga'. Stvara se neka toplina na neki drugačiji način i počneš malo drugačije gledati tu osobu', rekla je Angie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene