Spasila je Bradova mama

Angelina se našla pred još jednom teškom odlukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I bogati i slavni imaju probleme u svojim životima, pa nije ni čudo kada se kaže da je zdravlje ipak najvažnije. Zna to i Angelina Jolie koja želi umanjiti svaku mogućnost od obolijevanja od raka, a sada želi zaštititi i vlastitu djecu...

Angelina Jolie zadnjih je nekoliko mjeseci u tišini prolazila kroz agoniju i suočavanje s mogućnošću obolijevanja od raka dojke.

Pogledaj i ovo showbuzz Davno je to bilo Snimka iz 1981. koja Angelini i danas puno znači

Kako bi umanjila svaku mogućnost od obolijevanja, Angelina se odlučila na dvostruku mastektomiju, i iako je rekla kako namjerava i na operaciju kojom će odstraniti jajnike, trenutno je najviše muči to što i njezina biološka djeca nose njezin loš gen.

>> Izložen portret tijela Angeline Jolie nakon operacije

Strahuje od toga da će jedan dan morati reći svojoj djeci Shiloh, Knoxu i Viviene i detaljno objasniti svoju odluku.
Inače, Showbuzz Spy piše kako je majka Brada Pitta, Jane, zapravo spasila život Angelini. Ona ju je u tajnosti savjetovala da se podvrgne testiranju gena, a kada je slavna glumica vidjela svoje opcije te nakon što ju je potresla još jedna smrt bliske rođakinje koja je umrla od posljedica raka dojke, odlučila se za dvostruku mastektomiju kao prevenciju.

Angelina Jolie pred teškom odlukom - i njezina biološka djeca možda nose koban gen

'Kad je Angie priznala Jane da se kani podvrgnuti genskom testiranju, Jane ju je savjetovala da učini sve što misli da je najbolje za dobrobit njezine djece. To je bilo sve što je Angie trebala čuti, te je odmah donijela odluku i poduzela radikalne korake! Budući da je otkriveno kako nosi koban gen, Angie strahuje da je to prenijela i na svoju djecu. Sada mora odlučiti kada će reći svojoj djeci Shiloh, Knoxu i Viv da i oni također možda nose gen raka. Za Angie je ta informacija još bolnija odluka od one da se podvrgne dvostrukoj mastektomiji ', otkrio je izvod za strane medije.

>> Pročitajte potresno pismo Angeline Jolie!

Jolie to teško pada, te se zadnjih nekoliko dana pokušava pomiriti sa tom činjenicom. Njezin partner Brad Pitt pokušava je utješiti, misli kako je najbolje reći djeci kada ona budu spremna to prihvatiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene