Velika humanitarka

Angelina Jolie dolazi u SUSJEDSTVO zbog izbjegličke krize!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie je najpoznatija kao holivudska glumica. No, već 15 godina bavi se humanitarnim radom te ima veliko srce, što je ponovno i pokazala.

Jedna od najslavnijih i najljepših glumica Angelina Jolie posjetit će grčki otok Lezbos. Ne radi se o novoj ulozi ili snimanju nekog editorijala, već se radi o humanitarnoj strani Angeline. Ona je UN-ova ambasadorica dobre volje, te već 15 godina se bavi humanitarnim radom. Poznata je po zalaganju za prava onih čija se ljudska prava krše, te je iznimno emocionalna kada su djeca u pitanju.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Sama je priznala kako nije htjela biti majka, sve dok nije posjetila Kambodžu, kada se počela s humanitarnim radom, te je tada i posvojila svoje prvo dijete.

Otkako je započela izbjeglička kriza, preko otoka Lezbosa pristiže veliki broj sirijskih i iračkih izbjeglica, koji nastavljaju put prema Europi. Prema pisanjima grčkih medija, Angelina će večeras posjetiti dva izbjeglička kampa. Političkim pitanjima se ne bavi, jer smatra kako u središtu njezine pažnje trebaju biti humanitarne potrebe izbjeglica koje će obići.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene