Kid's Chioce Awards

Jolie nasmijana nakon operacije: Reakcija njenih kćeri je neprocjenjiva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie pojavila se prvi put u javnosti nakon objave o operaciji kojom je odstranila jajnike i jajovode. Njezina djeca bila su joj najveći navijači na dodjeli nagrada Kids’ Choice.

Slavna glumica, redateljica i humanitarka Angelina Jolie velika je inspiracija mnogim ženama diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Pročitajte cijelo pismo Angeline Jolie: 'Sada sam u menopauzi, neću moći imati više djece...'

Pojavila se odlično raspoložena s velikim osmijehom na licu u crnoj Versace haljini na dodjeli nagrada Kid's Choice u društvu svojih kćeri, 10-godišnje Zahare i 8-godišnje Shiloh. Osvojila je i nagradu za glavnu ulogu u filmu 'Maleficent', a reakcije njezine djece je neprocijenjiva! Kakvo je to veselje bilo!

Tijekom svog govora zahvale poslala je i važnu poruku svoj djeci koja gledaju popularan show.

'Htjela sam samo reći, da kada sam ja bila mala, baš kao Maleficent rekli su mi da sam drugačija. Osjećala sam se kao da ne pripadam, bilo je preglasno, pre strastveno, nikada dobro, ... no onda sam jedan dan shvatila. Nešto što se nadam da ćete i svi vi shvatiti. Drugačije je dobro! Tako da se ne morate prilagođavati drugima, budite svoji. Nikada ne pokušavajte biti nešto što niste. Kada vam netko kaže da ste drugačiji samo se nasmijte  i budite ponosni. I kao vaša omiljena zlica još bi dodala – slobodno tu i tamo upadnite u nevolje. To je dobro za vas', poručila je Angelina.

Jolie se uspješno i brzo oporavila od nedavne operacije kojom je odstranila jajnike i jajovode. Već je od ranije poznato da Angelina nosi mutirani gen BRCA1 koji kod žena znatno povećava rizik od razvoja raka dojke i raka jajnika te su joj od raka preminule baka, majka i teta. 

 

A video posted by Shiloh Jolie Pitt (@shilohjolie_pitt) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene