Što se događa?

Angelina Jolie kolabirala? 'Bila je jako blijeda, nije mogla disati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkada je operirana, Angelina Jolie se u rekordnom roku vratila na posao. No prema pisanjima stranih medija, izgleda kako je sve to bilo malo previše na setu u Australiji.

Slavna glumica Angelina Jolie navodno je od iscrpljenosti kolabirala na setu filma 'Unbroken' koji govori o Drugom svjetskom ratu, prenosi National Enquirer.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Brad je Angie pronašao na podu - 'Iscrpljena je, previše radi'

Ekipa sa seta jako se uplašila za nju, baš kao i Brad Pitt. Navodno.

'Angelina daje svoj maksimum sa scenaristima, pod nevjerojatnim je pritiskom. Na setu je po 12 sati, a poslije je posvećena djeci. Kada je Angelina pala napod, neki su mislili da glumi, no kasnije su shvatili da to nije šala. Bila je jako blijeda, nije mogla disati, ipak kad smo je htjeli odvesti u bolnicu, Angelina je to kategorično odbila', rekao je navodni izvor za strane medije.

No to nije i prvi put da se piše o Angelininoj iscrpljenosti. U travnju ove godine National Enquirer je isto pisao kako je Angelina bila iscrpljena nakon puta u Kongo, te da ju je tada Brad pronašao sklupčanu na podu u kupaonici. Istina ili ne, Jolie je i dalje glavna tema svjetskih magazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene